Bekijk op barleuning

Onze Buizen zijn van zeer hoge kwaliteit metaal en bij ons heeft u de keuze uit MessingChroom, antraciet en RVSbuizen. Doordat wij de buizen in verschillende diameters kunnen leveren hebben wij een groot assortiment. Wij kunnen de buizen voor u op maat zagen of in volle lengtes leveren. Mocht u vragen hebben dan staan wij graag klaar om u van zo goed mogelijk advies te voorzien. 

Vierkante buis

Naast onze ronde buizen, welke leverbaar zijn in Messing, Chroom, Antraciet en RVS, bieden wij ook vierkant gevormde buizen aan. Deze buizen zijn enkel verkrijgbaar in RVS, en geven een ander uiterlijk aan uw buissysteem. Tevens kan de vierkante vorm in verschillende situaties praktischer zijn dan de ronde buis.

Koppelstukken voor buizen

Tevens bieden wij koppel- en verbindingsstukken aan waarmee u uw buissysteem kunt vormen en bevestigen. Door ons ruime assortiment zit er voor ieder een mooi exemplaar tussen. Ook de koppel- en verbindingsstukken zijn leverbaar in de verschillende materiaalsoorten.

Gebogen buizen

Wij zijn ook gespecialiseerd in buigwerk, wat ideaal is voor als u speciale wensen heeft met de buizen. Doordat wij een oplossing op maat kunnen bieden zijn de mogelijkheden voor uw buissysteem vrijwel oneindig. 

Voor speciale verzoeken op maat vragen wij u om contact met ons op te nemen, om zodoende uw plannen door te kunnen nemen en een indicatie van de prijs te kunnen geven. Maatwerk kunnen wij helaas niet retour nemen. 

Bekijk op barleuning