Bekijk op Barleuning.nl

Wanneer u glasklemmen gebruikt om glasplaten op hun plaats te houden is het mooi als deze aansluiten op de rest van uw interieur. Bij deze klemmen heeft u de keuze om ze aan een muur te bevestigen of aan de buizen van uw relingsysteem. 

Bij Andries de Jong vindt u de glasklemmen die bij uw wensen passen. Glasplaatklemmen zijn erg belangrijk bij de veilige bevestiging van glas aan boord. Het is belangrijk dat de glasklemmen goed aansluiten op het glas, zodat de glasplaten niet gaan verschuiven. Wij hebben glasklemmen die geschikt zijn voor glasplaten van 6 en 8 millimeter. Let goed op dat u de juiste maat gebruikt!

Glasklemmen voor buisbevestigingen en wandbevestiging

We hebben verschillende soorten glasklemmen. Het belangrijkste verschil tussen onze glasklemmen is de manier waarop deze bevestigd kunnen worden. Zo kunt u kiezen uit klemmen die aan de muur bevestigd kunnen worden. De andere optie is het type glasklem dat u aan de buizen van uw relingsysteem monteert. De veelzijdigheid van de montagemogelijkheden geeft u de vrijheid om de glasplaten op de gewenste plaats te bevestigen.

Het oog wil ook wat

Even stevige, veilige montage van de glasklemmen is belangrijk, maar een mooi uiterlijk van de klemmen is natuurlijk ook niet verkeerd. Wanneer u glasklemmen gebruikt om glasplaten op hun plaats te houden, is het mooi als deze aansluiten op de rest van uw interieur. Daarom hebben we van veel klemmen zowel de messing, chroom en RVS uitvoering. Laat ook de vorm aansluiten op de rest van de boot, door de keuze te maken in het gebruik van ronde, halfronde of vierkante glasplaatklemmen. 

Heeft u interesse in de glasklemmen van Andries de Jong? Bestel dan vandaag nog via onze webwinkel. Bij orders van hoger dan 100 euro is gratis verzending van toepassing. Mocht u de glasklemmen graag willen afhalen, dan bent u van maandag t/m zaterdag van harte welkom op onze locatie aan het Amsterdamse Muntplein, aan het einde van de Kalverstraat.

Bekijk op Barleuning.nl