Bekijk op Barleuning.nl

Robuuste Glazenhouders

Onze Glazenhouders zijn bedoeld voor het ophangen van glazen in uw barrestaurant of hotel. Ook worden de houders vaak thuis gebruikt. Naast dat de glazenhouders een flinke ruimtebesparing kunnen opleveren op het bar of aanrecht, ziet het er ook stijlvol uit om uw wijnglazen of andere glazen met voet op te hangen.

Soorten Glazenhouders

Wij bieden meerdere soorten glazenhouders aan: van enkele glashouder-relingen om één rij glazen in op te hangen tot een systeem voor meerdere rijen. Ook bieden we glazenhouders aan in meerdere materiaalsoorten, zodat u altijd een glazenhouders-set vindt die binnen uw interieur past. De glazenhouders zijn verkrijgbaar bij ons in het messing of met een afwerking van antracietchroom of RVS. U heeft tevens bij ons de keuze uit verschillende maten waardoor al uw glazen met een voet op de juiste plek blijven hangen. 

Toepassing Glazenhouders

Voor een impressie van hoe de glazenhouders toegepast kunnen worden, kunt u hier een voorbeeld bekijken in ons portfolio.

Bestellen Glazenhouders

Heeft u interesse in onze glazenhouders? Bij bestellingen boven de €100,- betaald u geen verzendkosten. U kunt onze producten ook bekijken in onze winkel aan het Muntplein in Amsterdam U kunt altijd contact met ons opnemen voor eventuele vragen of advies. Wij zijn van maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar op 020 624 52 51. 

Bekijk op Barleuning.nl