Bekijk op Barleuning.nl

Een knop of einddop is de finishing touch van ieder buis en relingsysteem. Om uw relingsysteem compleet te maken bieden wij bijpassende knoppen en doppen, in dezelfde materiaalsoorten en afmetingen als onze buizen, verbindingsstukken en steunen. Hiermee kunt u dus een volledig relingsysteem samenstellen wat naadloos op elkaar aansluit. Wij hebben verschillende diameters en leveren dit in messingchroom en RVS uitvoeringen.

Toepassing Knoppen en Einddoppen Relingsystemen

Door deze mooie afwerking op uw buizen zorgt u voor een veilig einde en een relingsysteem dat naadloos overloopt in de rest van uw interieur. Naast verschillende materiaalsoorten bieden we ook verschillende ontwerpen knoppen en einddoppen aan, waardoor u een keuze heeft in de details voor de afwerking. Onze systemen komen goed tot hun recht in zowel zakelijke toepassingen (zoals Horeca) als thuis (als bijvoorbeeld een trapleuning of gordijnrails). De mogelijkheden zijn eindeloos.

Andriesdejong levert maatwerk

Wij onderscheiden ons op het gebied van relingsystemen. Niet alleen bieden we een groot assortiment aan verschillende materiaalsoorten en diameters, ook kunnen wij de buizen voor u op maat buigen. De knoppen en einddoppen zijn de finishing touch voor uw complete systeem. 

Bekijk snel de verschillende knoppen en einddoppen in ons assortiment. U kunt deze ook komen bekijken in onze winkel op de munt in Amsterdam. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Dan vragen wij u om contact op te nemen via 020 - 624 52 51, wij zijn van maandag tot en met zaterdag te bereiken.

Bekijk op Barleuning.nl