Bekijk op Barleuning.nl

Om uw buizen naadloos op elkaar aan te sluiten, zijn koppel- en verbindingsstukken nodig. Met behulp van deze verbindingsstukken is het mogelijk om uiteenlopende constructies te maken. Net als de buizen hebben wij diverse diameters en materialen op voorraad. De diameters van de koppel- en verbindingsstukken bedragen 25 mm40 mm en 50,8 mm en zijn verkrijgbaar in het Messing, Chroom en R.V.S.

Vierkante en ronde koppelstukken

Heeft u ronde of vierkante buizen? Voor beide vormen hebben wij de geschikte koppelstukken beschikbaar. 

Koppelstukken voor 2, 3, 4 of 5 buizen
 Middels kruisstukkenkniestukkenT-stukkenbochtstukken en hoekstukkenkun je de beoogde buizenconstructie vormen en vastzetten. Dankzij de messing vervaardiging bent u zeker van stevige koppelingen waar u jarenlang plezier van heeft. 

Heef u koppel- en verbindingsstukken nodig? Bestel ze vandaag nog in onze webshop! Bij bestellingen van €100 en meer nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Indien u de producten wilt bekijken, bent u natuurlijk altijd van harte welkom in onze vestiging aan het Muntplein te Amsterdam. Ook is het mogelijk om hier een webshop-bestelling gratis afhalen. 

Als u vragen heeft, kunt u altijd even bellen naar 020 624 52 51. Wij zijn van maandag t/m zaterdag telefonisch beschikbaar.

Bekijk op Barleuning.nl